Sabtu, Mac 24

aku dan pensyarah

aku          :  "tuwan, aku nak tanya ni. macam mana nak measure job performance dalam qualitative ?"
pensyarah:  "awak ni..semua nak saya suapkan.awak tu dah nak grad. takkan tak reti2 lagi nak cari sendiri?!"
aku          :  "........."


*siries dalam hati gua menyumpah-nyumpah.bukankah bertanya soalan kepada pensyarah itu termasuk dlam kaedah2 mencari jawapan jugak.demmit...

6 ulasan:

  1. sebenarnya..tuwan tu tak tau pon jawapan dia..then soh kita cari jawapan sndri..nak cover malu...hahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sokong2x!! Mostly org malu nak mengaku tak tahu..

      Padam
  2. memang ai dah agak.pastu, langsung ai kena bukak gugel...

    BalasPadam
  3. bak kata Pensyarah saya di Sem 2 "awak jangan tiru sebab saya boleh detect , belajar guna Google" ..

    BalasPadam
  4. sabo jew la

    BalasPadam

komen adalah digalakkan terutamanya jika anda seorang yang galak...